Mint a jászberényi karateedzőnél: harmadik bokszedzésén agyrázkódásig verte a felnőtt a 14 éves gyereket

Megosztás

A már a harmincon is túl járó, versenytapasztalattal is rendelkező bokszoló kihívta a 14 éves fiút, majd akkor is ütötte, amikor utóbbi már elvesztette az eszméletét. Utána sem igazán foglalkoztak a sráccal még az edzők sem. Teljesen hasonló jelenet, mint ami a szolnoki kalandparkban lezajlott, felelősséget itt sem vállalna senki.

Egy 32 éves, tapasztalt, versenyzői múlttal rendelkező férfi hívta ki bokszolni a mindössze harmadik edzésén részt vevő 14 éves fiút a Szombathelyi Haladás VSE ökölvívótermében – számolt be a Nyugat.hu. A fiatal nem merte elutasítani a kihívást, és bár a felnőtt sportoló azt ígérte, nem fog erőset ütni, végül agyrázkódásig verte a fejvédőt sem viselő fiút.

A 14 éves sportoló sorra kapta az erős ütéseket idősebb ellenfelétől, az egyik, fejét érő találat után az eszméletét is elvesztette, de a 32 éves férfi még ezt követően is bevitt neki egy ütést. A fiú végül ki tudott támolyogni a ringből, de a helyszínen tartózkodó két edző egyike sem ment oda hozzá, ellenfele is csak utánakiabált, hogy egyben van-e.

A fiatal otthon csak azt követően számolt be az esetről, hogy nagyon szédült, és többször hányt. Szülei orvoshoz vitték, ahol megállapították, hogy agyrázkódást szenvedett. A rendőrségen feljelentést tettek, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a lappal közölte, hogy büntetőeljárás keretein belül vizsgálják az eset körülményeit.

A felháborodott édesapa a Haladásnál is panaszt tett. Túl sok a közös vonás a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazással. (Kép: mint.koshachek)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek